At være elsket

Barnet bekymrer sig ikke

Er det måske ikke naturligt, at barnet ikke spekulerer på, om det nu har noget tøj at tage på i morgen? Eller hvornår det får mad igen, hvor maden kommer fra eller hvordan den bliver lavet? Jo, da, selvfølgelig tænker et trygt barn ikke over den slags – uden at tænke, så ved det bare, at det tager mor og far sig af.

Jesus ved, at vi har tendens til at bekymre os om alt muligt…

Og han løfter vores blik til nogen, der ikke spekulerer…

“Se himlens fugle; de sår ikke og høster ikke og samler ikke i lade, og jeres himmelske far giver dem føden” og “Læg mærke til, hvordan markens liljer gror; de arbejder ikke og spinder ikke. Men jeg siger jer: End ikke Salomo i al sin pragt var klædt som en af dem” (Matt 6,26.28).

Uden at tænke… fuglene, blomsterne… de er bare – ja, i Herrens hænder.

Og det er du også! Du er sammen med Far – og han har helt styr på alt, hvad der vedrører dine behov!

“I må altså ikke være bekymrede og spørge: Hvordan får vi noget at spise og drikke? Eller: Hvordan får vi tøj på kroppen? Alt dette søger hedningerne jo efter, og jeres himmelske fader ved, at I trænger til alt dette” (vers 31-32).

Gør som barnet… Faaar – jeg er suuulten… “Men søg først Guds rige og hans retfærdighed, så skal alt det andet gives jer i tilgift” (vers 33).

Gud kender dine behov – kom til ham – og han tager sig af dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *