At blive brugt af ham,  At modtage

Hvorfor?

Hvorfor gør du det, du gør?

Det optager alle mulige – virksomheder og institutioner – at finde svaret på det store hvorfor? De siger, at kan man formidle svaret på det – så bliver det, man har, meget mere salgbart og attraktivt – for mennesker er ikke interesseret i hvad, de skal med noget, men hvorfor de skal det? Hvilken forskel vil det gøre for dem?

Jeg elsker at læse, hvorfor Johannes skrev Johannesevangeliet: “Jesus gjorde også mange andre tegn, som hans disciple så; dem er der ikke skrevet om i denne bog. Men dette er skrevet, for at I skal tro, at Jesus er Kristus, Guds søn, og for at I, når I tror, skal have liv i hans navn.” (Joh 20,31).

Så – Johannes har skrevet, for at du skal tro! Ud fra hans bog, så vil det stå så klart for dig – at du må tro, at Jesus er den ventede Messias, Guds søn! Og den tro vil påvirke dig – så du tager imod livet i ham!

Intet mindre! … Er det svært at tro… Så læs Johannesevangeliet med en bøn om, at Gud må gøre alt det virksomt i dig, som han dengang gav Johannes. Det vil gøre forskel at læse Johannesevangeliet!

… så stærkt, at du også påvirkes i, hvorfor du gør det, du gør… Du bliver et vidne, som ligesom Johannes vil leve, for at andre må komme til tro!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *