At blive brugt af ham

Tillid fra ham! Helt uden tanke på fortiden…

Det er egentlig vildt – tænk et livs-skift! Paulus, som blev forkynder for den kirke, som han tidligere havde forfulgt!

Han siger:

“Jeg er taknemmelig for
at Jesus Kristus har haft tillid til mig
og gjort mig i stand til at udføre opgaven,
selv om jeg tidligere hånede ham
forfulgte hans tilhængere og var voldelig imod dem.”

(1 Tim 1,12-13).

… det er ellers ikke så lidt… Så bare for at slå det fast: Uanset hvad du har i baggagen – så kan Gud bruge dig! Og han vil gøre dig i stand til noget… noget, som han kalder dig til!

Paulus var igennem denne erfaring: “Jeg blev tilgivet fordi jeg i min mangel på tro ikke vidste bedre, og Guds velsignelse fyldte mig med tro og kærlighed ud over alle grænser på grund af Jesus Kristus” (vers 13-14).

Nemlig! Det er en ægte omvendelse. Tilgivelse for det du var – fyldt med det han er!

Gud er med åbne arme klar til at tilgive dig! Ud over alle grænser – det vil sige til overflod – vil han fylde dig med tro og kærlighed. Hans velsignelser vil overstrømme dit liv! Til velsignelse for dig – og for andre.

Tjen med det Gud har givet dig! Han vil gøre dig i stand til at udføre opgaven! Han har tillid til dig! … smag lige på den…

(Bibeltekst fra Den Nye Aftale, Det Nye Testamente på nudansk, Bibelselskabets Forlag)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *