HAM!

Uanset hvad Gud har gjort for dig i dit liv – så sæt ikke din tillid til det… Giv ham din tillid!

Særligt hvis det er store ting, som Gud har gjort. Tænk bare på menneskene på Jesu tid: Jesus har helbredt mig! Jeg kan se! Jeg kan høre! Jeg kan gå! Jeg har ingen smerter mere! Men der var mennesker, som Jesus havde gjort noget for, som ikke tog imod Jesus som verdens frelser… han blev aldrig deres personlige frelser…

Jeg kan godt blive lidt rundtosset, hvis jeg kommer til at tænke denne tanke: Tænk, hvis Jesus gerne vil give mig noget godt… men han kan ikke gøre det, fordi han ved, at det vil skabe afstand mellem ham og mig…

Det er virkelig ikke en tanke, som jeg i sig selv kan gøre noget ved… Men jeg kan gøre én ting: Koncentrere mig om Jesus! (Det er faktisk svaret på alt!)! Og så må jeg lade Jesus om resten.

Jesus sagde det bl.a. på denne måde: “Men søg først Guds rige og hans retfærdighed, så skal alt det andet gives jer i tilgift” (Matt 6,33). Måske er det lidt ligesom banken – jo mere jeg søger Guds rige, jo mere bliver også tilgiften? … Ja, måske… men pas på, nu kan vi igen blive rundtossede… for det handler jo ikke om at søge Gud, for at få det andet…

… det handler faktisk om at slippe alt det andet… Og så opleve, at Jesus er stor nok til at være det eneste for os! Jesus, jeg vil være din, også selvom jeg ikke bliver rask lige nu…

 

Skriv et svar