At modtage

Bed – og få!

Igen et enkelt udsagn: “Bed, og I skal få” og så den fascinerende fortsættelse: “så jeres glæde kan være fuldkommen” (Joh 16,24).

Det minder om et vers fra Ordsprogenes Bog: “Et opfyldt ønske gør sjælen godt” (13,19).

Jeg bliver så glad for, at min glæde betyder noget for Jesus. Tilmed til et niveau, hvor han kalder den fuldkommen… det lyder som noget, der overgår det, jeg kan forestille mig…

Men tilbage til det enkle udsagn: Bed og få. Er det så simpelt? Får jeg alt, hvad jeg beder om?

Ja, når vi tager hele sammenhængen med: “Sandelig, sandelig siger jeg jer: Beder I Faderen om noget i mit navn, skal han give jer det. Indtil nu har I ikke bedt om noget i mit navn. Bed, og I skal få, så jeres glæde kan være fuldkommen.” (Joh 16,23-24).

Nøglen er at bede i hans navn. Det lyder også som noget, der overgår det, som jeg kan forestille mig… måske er det derfor, at min glæde bliver fuldkommen, når jeg får på baggrund af bønner i Jesu navn.

Jeg tror stadig, at det er meget enkelt: Ham før mig! Hans vej – vigtigere end min vej. Hans ære – det allerstørste at leve for! … Når mine bønner er inspireret af disse ting… af Ånden, som inspirerer mig til, hvad jeg skal bede om (Rom 8,26-27) – så vil jeg også opleve bønnesvar, som overgår min menneskelige forestillingsevne – og jublende glæde fylder mig!

Lad os bede i hans navn! … Det er den ting, som vil gøre allerstørst forskel i vores liv!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *