At modtage

Jeres hjertes glæde

Face it – der er mange ting i denne verden, som kan stjæle vores glæde… træthed, sygdom, uenighed, kedsomhed, manglende ressourcer…

… og – det kan nogle gange i tillæg være nemt at samarbejde med hele denne røverbande! Jeg giver efter for tristheden over det… Jeg fokuserer på bøvlet og smerten og alt det, som er mig imod… Jeg giver en lille smule op…

Jesus erkender, at der er ting at sørge over, men stopper ikke ved det: “Også I sørger nu, men jeg skal se jer igen, og da skal jeres hjerte glæde sig, og ingen skal tage jeres glæde fra jer” (Joh 16,22).

Ingen – skal tage din glæde fra dig!

Jeg oplever allerede nu, at Jesu glæde – den kan ingen tage fra mig! Og – når jeg lader min glæde smelte sammen med hans glæde – så er den bevaret… og ingen kan stjæle den…

Det er så dejligt! Det fylder mig med virkelig stærk glæde!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *