At være elsket

Elsket!

Jeg elsker, at være elsket… og at Jesus viser mig det – igen… og igen – det fylder mit hjerte med jubel!

Når jeg læser dette vers: “Han havde elsket sine egne, som var i verden, og han elskede dem indtil det sidste” (Joh 13,1), så er det dybt personligt for mig!

Det er det fordi, jeg en fredag aften for mange år siden var ked af det… Jeg knælede ved min seng lige før sengetid og sagde det til Gud. Og jeg fortalte ham, at jeg havde sådan brug for at vide, at han elskede mig!

Næste dag i kirken var verset det første, som præsten læste. Jeg kan godt sige dig, at mine øjne stirrede ned i min egen bibel… jeg havde aldrig set de vers før! Sådan føltes det i al fald… Og nu talte Ånden stærkt i mit hjerte: Line, jeg elsker dig!

Jubel! Jeg er rørt! Jeg er uendelig glad! Jeg er taknemmelig! Jeg er fyldt til overflod! Jeg må dele det med dig: Bed Jesus vise dig, at han elsker dig… Du vil blive overrasket over så mange måder, han vil gøre det tydeligt på! Det stopper aldrig!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *