At være elsket

Tæt på solen

“Hans øjne var som luende ild… hans udseende var, som når solen stråler i al sin styrke” (Åb 1,14.16).

Jeg gik i solen – med ansigtet op mod solen – jeg mærkede, hvordan den varmede mig…

Jeg gik og tænkte på en veninde, som netop havde bedt om forbøn for noget, hun kæmper med. En fristelse. Jeg tænkte på fristelser, jeg selv kæmper med. Jeg mærkede solen…

… og kom til at tænke på Jesus – mit livs sol.

Jeg tænkte på solen igen… Vi har boet i Sudan, hvor temperaturerne i den varme tid dagligt er godt oppe i fyrrerne… Der er ting, som ikke lever, når det bliver så varmt… Hvis det bliver varmt nok, så steriliseres ting…

… åh ja, kommer vi tæt nok på solen – så steriliseres vi… Tæt nok på Jesus, så brænder bakterierne i mit liv væk… Hans luende ild ser dem – og hans blik er ikke farligt – for han brænder det onde i mit liv væk…

Det er svaret på mine fristelser – når jeg er tæt tæt tæt på min elskede frelser… så tager han sig af resten! Og det er vidunderligt at være tæt på Jesus!

Halleluja! “Han, som har begyndt sin gode gerning i jer, vil fuldføre den indtil Kristi Jesu dag” (Fil 1,6).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *