At modtage

Fra lille til stort mirakel

Lazarus var mega syg. Så syg, at hans søstre sendte bud til Jesus: “Herre, den du elsker, er syg” (Joh 11,3).

Den besked var fuld af tillid. De bad ham ikke en gang om at komme for at helbrede… men de havde tillid til, at Jesus ville gøre noget, når han vidste, at den var gal…

Men Jesus forhastede sig ikke. To dage mere blev han, hvor han var. Og da han nåede frem, havde Lazarus ligget fire dage i graven. Død.

Sorgen hang over det hele. De havde håbet på miraklet, at Jesus havde villet helbrede Lazarus: “Herre, havde du været her, var min bror ikke død” (vers 21 og 32). Men de havde ikke fået det mirakel… og nu var han død!

Ingen havde tanke for, at et større mirakel ventede. Ingen havde tænkt på at bede om det endnu større mirakel: At Lazarus måtte blive levende igen! Men det var Jesu plan… lige fra start…

Den sygdom er ikke til døden, men tjener til Guds herlighed, for at Guds søn skal herliggøres ved den” (vers 4).

Der var et større perspektiv end Lazarus’ sygdom og Jesu kærlighed til familien: Guds herlighed! Jesus ville gøre et endnu større mirakel – for at de skulle tro! (vers 15).

Stop ved denne tanke. Vælg i ydmyghed at leve for det allerstørste – for at Guds herlighed kan blive åbenbaret! Så vil du bede om større mirakler… for intet mindre kan gøre det, når det er Gud, det handler om!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *