At modtage,  At være sammen med ham

Nyt år

Jeg er begyndt på min nye andagts-plan. Første januar læses 1 Mos 1+2 og Matt 1. Jeg har nydt at læse dem – rammer lige ind i mine refleksioner for et nyt år.

Jeg priser dig Gud, fordi du kom for at opfylde løfter! Tak fordi du vil opfylde dine løfter i mit liv i dette år. Tak fordi der er plads til mig i din stamtavle  – uden jeg fortjener det – men fordi du frelser mig til det. Du frelser mig fra min fortid, fra mig selv til et liv med dig som mit center.

Min begyndelse er dig – og at du skaber mig! Din ånd er allerede hos mig – ind i min tomhed og mit mørke. Der – inde i mig – byder du lyset skinne! Dit lys. Du skiller det mørke fra det lyse. Du lærer mig, hvad der hører til i din himmel. Lysets tegn giver du mig – endda inden jeg beder dig om det… Du velsigner mig og giver mig hvile og stilhed sammen med dig. Du mætter mig.

Du sætter rammer for mit hjem, og du gør det trygt. Du møder min ensomhed med fællesskaber – mennesker, jeg kan være sammen med, bare som den jeg er, uden forsøg på at forstille mig. Du giver mig glæde over himlens stjerner, hvælvingens blå, havet der glitrer i solen og alle dyrene. De fortæller mig om dig.

Du giver mig i dette år opgaver og ansvar, du velsigner mit liv så det bliver frugtbart. Ikke blot velsignet – men til velsignelse.

Dig Gud! Jeg ønsker dig som mit center! Mit liv udgår fra dig – gør mig levende med dig!

Tak og pris – AMEN!

 

2 kommentarer

  • Bjarne Toldam

    Det bliver så spændende, hvad Gud gør – ud fra dit liv og det det fællesskab vi har med hinanden – i bøn for og med, den Hellig ånd. Ham som kender alt.
    Godt NYT ÅR, til dig, din mand og fællesskabet I er en del af.

    • Line

      Ja, Bjarne! Det er rigtig spændende. Jeg er Gud dybt taknemmelig, for alt det fælles, han også har givet os!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *