At modtage,  Ikke kategoriseret

Alle kan tro

“Alt har han skabt smukt til rette tid; også evigheden har han lagt i deres hjerte” (Præd 3,11; 1948).

Da Gud skabte os, så lavede han også en plads inden i os til ham. Synapser til troen. Længsel efter troen. Et behov for troen.

Og Jesus, som sagde: “Har I tro som et sennepsfrø… “ (Matt 17,20) – han er den, som giver sol og regn, næring i jorden – alt det udefra som skal til, for at frøet kan vokse. For at din tro kan vokse.

En proces. En vækst. Ikke alt på en gang. Skridt for skridt.

Så småt det end begynder… så vil det vokse…

“Det er ligesom et sennepsfrø: Når det kommer i jorden, er det mindre end alle andre frø på jorden, men når det er sået, vokser det op og bliver større end alle andre planter og får store grene, så himlens fugle kan bygge rede i dets skygge” (Mark 4,31-32).

Gud… giv mig troen, lær mig at tro, fold troen ud i mig… skab du anledningerne og læg i mit hjerte, hvordan jeg kan tage imod troen i livet… giv du mig det, der skal til, for at min tro kan vokse – hvad det så end betyder…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *