At modtage

Tag velsignelsen

Velsignede er de, der hører Guds ord og handler på det” (Luk 11,28; Bibelen på Hverdagsdansk).

Du velsignes, når du læser Guds ord. Tænk på det, når du sætter dig med din bibel: Nu er jeg velsignet. Nu modtager jeg Guds velsignelser. Og sig så tak.

Jeg blev faktisk flov overfor Gud en dag… Jeg længtes så meget efter ham, og i min andagtsstund ville jeg gerne have endnu mere… Pludselig gik det op for mig, at jeg helt glemte at sige ham tak for det, han faktisk havde givet mig! … Ups… I stedet for at tygge på og optage det, han ville give mig denne morgen… så ville jeg have noget andet… Det var ikke meningen!

Jeg oplever, at når jeg takker Gud for det, han giver mig – altså, når jeg har øjne for det og tager imod det – så fylder det mig mere… Så hænger jeg ikke i en rastløs søgen… så mættes jeg…

… ja, og hvordan skulle jeg overhovedet kunne handle på noget, hvis det ikke fylder mig? Det er først, når det fylder mig og kommer med mig, at det omsættes til noget praktisk i mit liv.

… Tag din bibel – og vid – Gud velsigner dig, når du læser hans ord! Sug det ind…

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *