At modtage

Få mere fra Gud!

Her kommer en nøgle til at få endnu mere fra Gud… Mærk dig, hvad du hører!

Og så sammenhængen: “Mærk jer, hvad I hører! Det mål, I måler med, skal I selv få tilmålt med, ja, I skal få i overmål. For den, der har, til ham skal der gives; og den, der ikke har, fra ham skal selv det tages, som han har” (Mark 4,24-25).

Altså – når du lægger mærke til det, som Gud rører dit hjerte med… så får du endnu mere – for der gives til den, som har.

Du kan mærke dig det på mange måder. Du kan fx strege det under i din bibel. Du kan sige tak til Gud for, at han gav dig det. Du kan lave en åndelig dagbog, hvor du skriver de ting ned, som rører dit hjerte. Du kan fortælle andre det.

Mærk dig det!

Læg mærke til at Gud giver dig noget. Forvent at få noget. Tag det ind… og så giver Gud dig endnu mere!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *