At modtage

Han bad og han bad…

Ja, Daniel bad én dag – intet svar. To dage – intet fra Gud. Tre dage – og han var ikke blevet klogere. Men Daniel blev ved at bede. I tre uger, står der (Dan 10,3).

Og nu kommer det rigtig spændende så: “Daniel, du højtelskede mand, forstå de ord, jeg nu taler til dig, og rejs dig op; for nu er jeg udsendt til dig… Frygt ikke, Daniel, for fra den første dag du satte dig for at opnå indsigt og at ydmyge dig for din Gud, er dine ord blevet hørt, og jeg er kommet for dine ords skyld. Fyrsten over perserriget har stået mig imod i enogtyve dage, men Mikael, en af de fornemste fyrster, kom mig til hjælp.” (vers 11-13).

Daniels bøn blev hørt fra den første dag, han bad. Men der var ting bag kulisserne, som gjorde, at Gud ikke kunne svare med det samme. Så derfor gik der tre uger.

Vi får ikke altid svaret med det samme – men Gud hører med det samme! Vi ved ikke, hvad der foregår, som Gud skal ordne med, før han kan svare os. Og måske er det også os selv, som skal blive klar til at modtage svaret…

Imens du venter. Bed. Bliv ved med at bede. Bed indtil du får svar!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *