At modtage

Bøn – og der sker noget!

Ja, ja… Jesus sagde det også lige ud til dem: “Hvis I ikke får tegn og undere at se, tror I ikke” (Joh 4,48). Så – pas lige på… du skal ikke kræve tegn og undere for at ville tro…

Men… bare for, at du ikke skal være i tvivl om, at bøn gør forskel… Så sagde Jesus til den kongelige embedsmand: “Gå hjem, din søn lever” (vers 50).

Ved du, hvornår sønnen blev rask? Er du nysgerrig på at vide det?

Faderen var nysgerrig, da nogle tjenere kom og fortalte ham, at hans dreng var i live – så han spurgte dem ud om, i hvilken time han havde fået det bedre.

Og – jep – du har gættet det: “Da forstod faderen, at det var sket netop i den time, da Jesus havde sagt: ‘Din søn lever.’ Og han og hele hans husstand kom til tro.” (vers 53).

Så er det da også svært ikke at tro… Efter et tegn, som Jesus selv gav ham! Det overgik faktisk langt, hvad han selv kunnet havde finde på at bede om… Og var sønnen nu bare blevet rask, så var det måske bare en tilfældighed… Men ikke nu – i samme øjeblik, som Jesus havde sagt ordene! Og det var Jesus, der sendte trostegnet lige ind i hans hjerte…

Gør du det samme – tag imod de trostegn, som Jesus sender ind i dit hjerte…

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *