At modtage

Det bliver ved!

Det med Gud – det er noget, som aldrig stopper! Se bare her: “Af hans fylde har vi alle modtaget, og det nåde over nåde” (Joh 1,16).

For det første – så er han basis for alt det, som har med livet som kristen at gøre! Jeg får – af hans fylde! Og det siger ikke så lidt… Det er jo Gud, vi taler om. Guds fylde – som han deler ud af – til mig! Her taler vi ikke om, at jeg forbedres lidt histen og pisten… Næh – Jesus er det nye center i mit liv!

Det er også derfor, at vi som kristne er vidner… Jeg fortæller om noget, som jeg hverken har opfundet eller fundet ud af – jeg har fået det! Af Gud!

Og – det er nåde over nåde. Aldeles ufortjent. Og det gælder både min første dag som kristen – og dag nr. 14.235! Altid hans nåde. Og det bliver bare til mere og mere…

Pris til dig, Gud! Tak for din fylde og din nåde! Jeg jubler over, at må være modtager!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *