At modtage

Tag imod ham

“Men alle dem, der tog imod ham, gav han ret til at blive Guds børn, dem, der tror på hans navn; de er ikke født af blod, ikke af køds vilje, ikke af mands vilje, men af Gud.” Joh 1

Når vi tager imod ham – altså – bare tage imod – så får vi ret til at blive Guds børn. Det er store sager. Vejen til fars kontor – universets tronstol – er altid åben. Alle hans ressourcer er også tilgængelige for os. Vi arver hans herlighed: En evighed sammen med ham.

Og at tage imod – det lyder jo i grunden så enkelt. Det er at tro på hans navn. Det vil sige at tro på det, som Jesus har gjort for os. Ikke vores egen fortjeneste. Alligevel – godt hjulpet af djævelen – så kan vi nogle gange blive i tvivl om, hvorvidt vi nu virkelig har taget imod ham… Vores evne eller vilje til at holde fast i ham synes så svag… Vi svigter…

De næste ord giver os en stærk forsikring – det er ikke vores egen vilje, som det hele afhænger af – men Guds vilje. Når vi tror på Jesus, så sker der nemlig noget større med os end vores egen vilje… Gud selv virker i os!

“For det er Gud, der virker i jer både at ville og at virke for hans gode vilje.” “Han, som har begyndt sin gode gerning i jer, vil fuldføre den indtil Kristi Jesu dag.” (Fil 2,13; 1,6)

Rent praktisk: Pris Gud, for hans vilje for dig. Bed ham om at du må være i hans plan. Tak ham for at han frelser dig. Ham – ham – ham. … Styrken findes i at fokusere på ham! At fokusere på ham er at tro på ham – og så får han plads til at virke underfuldt i dig!

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *