At modtage

Vi får det!

Ja, Gud giver det bare til os! Se her:

“Alle har det håb til dig, at du giver dem føde i rette tid; du giver dem, og de samler op, du åbner din hånd, og de mættes med gode gaver.” (Sl 104,27-28)

Sådan… Bare samle det op… bare få det fra Guds åbne hånd…

Det lyder som noget ganske ufortjent… som en gave… som noget, vi ikke har sliddet med… noget vi ikke har udtænkt eller skabt… noget vi ikke kan prale af på nogen måde…

Det er simpelt hen bare en gave!

Nogle gange i dagenes slid, så glemmer vi måske, hvor det hele kommer fra, fordi vi selv lægger en ganske stor indsats… Og – den del vil jeg slet ikke stille spørgsmålstegn ved… Israelitterne skulle da også gå ud og samle mannaen op…

Men – perspektivet er jo alligevel meget større end vores indsats… Gav Gud os ikke evner og muligheder – så kunne vi virkelig ikke noget… Og – så lægger han sin velsignelse til, så det vi gør – rækker langt udover vores egne evner og muligheder… Ja, virkelig! Vi får lov at være en del af noget større!

Åh, hvor jeg nyder den mæthed! Åh, hvor jeg nyder at se hans hånd – og at det er den, der gør den virkelige forskel i mit liv! Det fylder mig med glæde som intet andet… Så jeg kan kun sige til dig:

Tag imod! Tag imod det, som Gud har til dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *