At være elsket

Skabt til at lege

“Her er det store og vidtstrakte hav, med sit mylder, umuligt at tælle, både små og store dyr! Dér sejler skibene, dér er Livjatan, som du skabte til at lege i det.” (Sl 104,25-26)

Jeg ved ikke helt, hvem Livjatan er.. Men jeg ved, at Gud er den, som skabte og skaber. Og tænk – så står der, at han har skabt Livjatan til at lege i det store og vidstrakte hav.

Skabt til at lege! Det er dejligt… Det er dejligt, at Gud kan lide legen… og selvfølgelig kan han det, for når det er i os – så kommer det jo fra ham…

Når jeg ser mig omkring i naturen, så ser jeg også masser af ting, hvor jeg ser et element af leg… og kan tænke på Gud, som en, der også leger:

Leg med former og farver – giraffer og farvestrålende fugle, små og store, flyvende og svømmende, runde og smalle osv. Og se når dyrene leger. Eller fuglenes sang – som en leg med toner. Eller os mennesker – og glæden vi finder i at lege…

Gud har virkelig gjort livet godt for os! Han elsker os! Og han ønsker – at vi på mange forskellige måder – skal opleve glæde i livet!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *