At blive brugt af ham

Ingen…

Åh… det er svært, når ingen hjælper og støtter os… Også for Paulus! Vi kan tænke, at han var så stærk… men det bed også i ham, når mennesker svigtede ham.

Hør hans ord: “Under mit første forsvar kom ingen mig til hjælp. Alle svigtede mig.” (2 Tim 4,16).

Jeg tænker, at det var rigtig svært for Paulus at opleve dette – og at han heller ikke var i tvivl om, at de svigtende mennesker gjorde noget, der var forkert, for han tilføjer: “Gid det må blive tilregnet dem!” Han giver det over til Gud at tilregne dem – og så kan han selv give slip og komme videre.

Men midt i situationen hvor ingen mennesker var der, så var Paulus faktisk ikke alene: “Men Herren stod mig bi og gav mig kraft til at fuldføre min forkyndelse af budskabet” (vers 17).

Tag det ind i dit hjerte! Mennesker kan svigte dig – men Gud svigter dig aldrig! Gud vil være ved din side – og midt i din smerte over at være svigtet – så vil han give dig sin kraft! Du får kraften til at koncentrere dig om og bruge energien på det, som er vigtigt.

For Paulus var det at forkynde evangeliet om Jesus. For det var det, som Gud havde kaldet ham til. Gud vil også hjælpe dig til at fokusere på ting, hvor du kan gøre en positiv forskel, bruge dig selv for andre – leve kaldet, som han har givet til dig.

Og det er en fantastisk hjælp til at komme videre… Flyt dit fokus fra dem, der svigter dig… til det, som Gud vil bruge dit liv til! Lad Gud tage sig af dem, der svigter – og tag du imod Guds kraft til at fortælle om ham!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *