At modtage

Barn og arving

Den, du er barn af, har du ret til at arve!

Paulus skriver: “Men da tidens fylde kom, sendte Gud sin søn, født af en kvinde, født under loven, for at han skulle løskøbe dem, der var under loven, for at vi skulle få barnekår. Og fordi I er børn, har Gud sendt sin søns ånd i vore hjerter… og er du barn, har Gud også gjort dig til arving” (Gal 4,4-6.7).

Denne tekst er virkelig pakket med gode nyheder – lad os folde dem ud – lige ind i dit liv!

Gud har styr på verdenshistorien – og Jesus kom lige præcis på det rigtige tidspunkt! Jesus er også klar til at komme ind i dit liv…

Jesus kom for at løskøbe dig! Guds billede i dig er nemlig meget forstyrret… synden hærger det! Og fordi synden er i dig – så er du faktisk dødsdømt! Men – de gode nyheder er – at Jesus har løskøbt dig! Så du ikke længere er dødsdømt – men du er sat fri! Fordi Jesus bar den straf – døden – som du skulle have haft.

Men ikke nok med det. Nu får du også barnekår. Du er barn af hele universets skaber, Gud. Som hans barn – så har du fået en arvings rettigheder! Retten til det evige liv er din!

Som barn vil du også ligne din far – og det sker ved, at hans søns ånd kommer ind i dit hjerte. Nu vil Guds billede i dig komme frem igen.

Det er frelsens gave til dig – udpakket: Jesus har taget din straf, og du er fri – hans ånd vil forvandle dig indefra til at ligne ham – og du har fået retten til det evige liv!

Far, vi priser dig med stor tak – vi vil være dine børn, og modtage dig og alle dine gaver til os!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *