At være elsket

Vor Fader

Fadervor: “Vor Fader” (Matt 6,9)

Kære Far, du er virkelig min far, og jeg er din elskede datter. Jeg kommer til dig med et barns rettigheder. Din favn er altid åben for, at jeg kan løbe ind i den. Du er klar til at svare på alt, hvad jeg kan finde på at spørge dig om. Du elsker mig så højt. Så højt, at der også er noget, du ikke vil give mig – selvom jeg ønsker det så inderligt – fordi du ved, at det ikke er det bedste for mig. Du vil kun give mig det bedste! Tak, min elskede Far!

Det er ham, du beder til! Din elskede far! Ikke som en jordisk far, der også kan være egoistisk og glemme sit barn… Men du beder til den far, som elsker dig uendelig højt – og kun vil det allerbedste for dig!

Når du kommer i bøn til ham – så tænk på, at han er sådan en skøn far! Tak ham for det! Slap af i hans favn, som et lille barn der er helt afhængig af sin fars omsorg…

Stop ved tanken om hvor uendelig meget han elsker dig… og giv ham din tillid! Mærk trygheden i at overlade alle dine bekymringer og dine drømme til ham, som vil gøre alt for dig… Som en far, der elsker dig over alt! Mere en nogen anden nogen sinde vil kunne gøre det…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *