At være sammen med ham

Ret til at få noget af din chefs tid?

Ja, selvfølgelig har en medarbejder ret til at få noget af sin chefs tid – ellers kan han jo ikke løse sin opgave. Det er chefen, som sætter rammerne for opgaven – fortæller hvis det er en del af noget større, hvad der forventes i løsningen af opgaven, hvornår den skal leveres, hvem målgruppen er osv. Og hvis medarbejderen går i stå, så hjælper chefen ham videre.

Men der kan være udfordringer med chefens tid. Hun er optaget af mange andre opgaver en dine. Hun har mange andre medarbejderne end dig. Og det er chefen, der prioriterer, hvad det er vigtigst, at hun bruger sin tid på lige nu – og det er måske ikke din. Og så må du vente. Utålmodig og uforløst, måske endda presset af nogen, som presser dig for et svar eller en løsning…

Jeg kom til at tænke på Gud – i kontrast! Ja, for Gud har altid tid!

Han er altid klar til at hjælpe mig videre, hvis jeg er røget ind i muren. Han inspirerer mig til at se den større kontekst, han minder mig om nogen, jeg skal inkludere, han kobler mig sammen med mennesker, som jeg være sammen med om opgaven.

Altid tid. Og som noget langt større end en chef… som en far og en ven. Ufatteligt, at han kan være tæt på alle sine børn på en gang – men det kan han!

Og han giver dig et barns rettigheder!

“I har jo ikke fået en ånd, som giver trællekår, så I atter skulle leve i frygt, men I har fået den ånd, som giver barnekår” (Rom 8,15).

Kom trygt til Gud lige nu – han har tid til dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *