At være sammen med ham

Følges… med Gud

“Vi vil følges med jer, for vi har hørt, at Gud er hos jer” Zak 8,23

Det er Gud, som gør forskellen! Og der, hvor Gud er, er det menneskelige fællesskab godt. Fordi det er et fællesskab omkring Gud. Fordi det er større end det almindelige menneskelige. Større i omsorg. Større i indhold. En tjeneste der rækker udover en selv. En dybere glæde. En fred selvom der kan være uro.

Og så er det fantastisk at se aftrykket efter Gud. Hans fodspor. Det, at opleve noget, hvor jeg tænker: Det der, det var Gud! Det fylder mit hjerte med jublende glæde.

Jeg ser hans aftryk i fælleskabet… En omsorg fra et menneske til et andet, som netop havde brug for det… Et ord fra Bibelen, som lige præcis mødte en andens behov… Varme og kærlighed som favner en i smerte og sorg… Jeg mærker det selv, når jeg har behov. Og jeg oplever det, når Gud bruger mig overfor en anden.

Lad os følges omkring Gud! Han har skabt os til at dele ham i et fællesskab!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *