At være elsket

Intet er umuligt

Lad mig bare sige det rent ud – det overgår min forstand, at intet er umuligt for Gud!

Sådan havde Jeremias det også: “Ak, Gud Herre, du har skabt himlen og jorden i din store styrke og med din løftede arm. Intet er umuligt for dig!” (Jer 32,17)

Situationen var at: “Voldene er nu tæt på byen; den kan snart blive indtaget. Ved sværd, sult og pest bliver den givet i kaldæernes hånd, når de går til angreb på den. Det er sket, som du har sagt. Du ser det selv. Og så, Gud Herre, siger du til mig, at jeg skal købe marken og skaffe vidner, samtidig med at byen bliver givet i kaldæernes hånd!” (vers 24-25).

Det gav bare ikke mening for Jeremias… Men Gud svarer: “Se, jeg er Herren, alle menneskers Gud. Er noget umuligt for mig?” (vers 27).

OK – Guds tidsperspektiv var et andet, end Jeremias’. Ulykken med kaldæernes indtagelse af byen blev ikke afværget – men købet af marken var et løfte om, at israelitterne igen ude i fremtiden ville komme tilbage til Jerusalem.

Guds ord står ved magt! Intet er umuligt for ham… Heller ikke i dit og mit liv! Hans timing kan være anderledes, end det vi drømmer om… men vi kan stole på, at hans plan er bedre end vores! Han har indsigt i det, vi ikke har. Han elsker os mere, end vi selv gør… Jeg tror på, at intet er umuligt for ham!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *