At modtage

Bed – og få

“Bed, så skal der gives jer” (Matt 7,7)

Betyder det også, at hvis du ikke beder, så får du ikke?

Hvorfor beder vi i grunden så lidt…

Lige før ferien mødte jeg en vidunderlig kvinde, og hende og jeg lagde planer for et kommende arrangement for en gruppe kvinder. Hun havde spurgt mig om at bidrage med et inspirationsmøde, men da jeg sad og forberedte mig på mødet med hende, følte jeg, at jeg gerne ville give dem mere, end et enkelt møde kunne rumme… Når jeg bad – så følte jeg, at Gud ville noget mere…

Det var sådan, at noget af det syntes lidt vildt… så jeg var lige ved at stoppe den der… Men så tænkte jeg, Line, hvis du beder om, at Gud må gøre det her… så må du også give plads til det, som er større end dig selv…

Da jeg mødte kvinden – fornemmede jeg, at Gud også var ved at bringe det videre i hendes tanker… Det var tegnet, Gud gav mig, til at dele det vilde… Og jeg gjorde det. Enkelt og ærligt: Du, jeg må dele noget med dig, måske er det lidt vildt, men jeg følte, at Gud gav mig tanker udover mine egne…

Hun var helt åben… Og i fællesskab beder vi om, at Gud må gøre det med det, som han vil…

Bed – og du skal få! Tør bede om noget, der er større end det, du tænker… Gud er jo Gud!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *