At modtage

En livsvigtig bøn

“Skab et rent hjerte i mig, Gud” (Sl 51,12)

… JA – for jeg kan ikke selv!

Selvforbedring – duer ikke! Selvdisciplin virker ikke her. Mine egne kampe er frugtesløse.

Jo før du og jeg lærer det… jo bedre. Så er du fortvivlet over alt det, der ikke virker for dig – så er du faktisk et godt sted. Sig det til Jesus. Lad ham få lov!

Skab et rent hjerte i mig, Gud. Jeg overgiver mig til dig. Jeg tager imod din tilstedeværelse i mit liv, i mit hjerte. Tag pladsen i mig, Jesus. Hvisk i mit hjerte ved din Ånd, hvad du tænker. Jeg giver dig det hele.

Og så sker det i min dagligdag, at jeg fx mærker vreden indeni… Jesus, hvisker jeg, tag min vrede, lad mit hjerte være ret for dig, kom til mig du. Jeg siger det bare, som det er – så jeg kan modtage ham, i stedet for at skulle møde det i mig selv.

“Skab et rent hjerte i mig, Gud!” Den bøn sætter fri – for så tager Gud den kamp, som jeg aldrig kan vinde. Livet – Guds liv, Guds gave til mig – bliver virkelig mit! Og jeg kan leve det fyldt med glæde!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *