At være elsket

Dens mest kraftfulde bøn

Er livets strømme ved at sluge dig? Er du nået til enden af det, du kan? Er din hårde skal for at holde sammen på dig selv ved at krakelere…

“Herre, frels mig!” (Matt 14,30)

Jesus hører den bøn! … “Straks rakte Jesus hånden ud, greb fat i ham…” (vers 31).

Ja, men det var jo Peter, der gik på vandet, siger du måske… Og Jesus havde jo selv bedt ham komme derud… Jeg er gået væk fra Jesus…

Var Peter måske ikke det? Var han ikke lige præcis lige så selvoptaget som du i dette øjeblik? Peter havde netop været optaget af bølgerne, stormen, sin egen frygt – for han kunne ikke! Er det ikke også din situation? Du ser på dig selv, dit oprør, det forkerte du har gjort, din magtesløshed…

Dette øjeblik er din største mulighed! For sandheden er, at du ikke kan selv! Og lige nu har du fattet det! Du mærker det i dit hjerte… og det giver plads for den mest kraftfulde bøn: “Herre, frels mig!”

Og sort på hvidt kan du se, at Jesus handler med det samme! Og Jesus er den samme! Han elsker dig lige så meget, som han elskede Peter… Han ved, at din magtesløshed er ligeså stor som Peters… Og han vil frelse dig… fylde dig med sig selv… lade sit kald nå dit hjerte… bruge dig…

Du, Guds elskede, bed blot bønnen: “Herre, frels mig!”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *