At være elsket

Ud af en larve…

En trist lille ting at se på. En ækel larve. Den holder sig ved jorden, eller de overflader den bliver placeret på. Den kravler langsomt. Det er ikke den, man sætter på stof til kjoler, gardiner eller duge.

Men ud af larven kommer en sommerfugl! Smuk og let. Fine farver. Farvestrålende farver. Enkle farver. Lyse farver. Mørke farver. Uanset – så er sommerfuglen elegant og skøn. En man gerne samler på og har billeder af.

Alle sommerfugle er begyndt som larve.

Sommerfuglen fortæller en lille historie om, at Gud får noget fantastisk ud af hvert eneste menneske! Man skal ikke have en lang fortid som menneske, før man også kan tælle det, der ikke var, som det skulle være…

Gud ved det! Og han elsker dig! Han ser den sommerfugl, som du sammen med ham kan folde dig ud til at blive. Sammen med ham.

“Jeg ved, hvilke planer jeg har lagt for jer, siger Herren, planer om lykke, ikke om ulykke, om at give jer en fremtid og et håb.” Jer 29,11

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *