At være sammen med ham

Oplev igennem fortællinger

Bibelen er vores grundbog som kristne. Men når vi åbner den, så møder vi ikke først og fremmest læresætninger eller trospunkter. På Bibelens første sider kan vi læse nogle fortællinger. Fortællinger om Gud og om mennesker.

Og det fortsætter. Bibelen er fyldt med fortællinger. Gennem fortællinger fortæller Gud, hvem han er på en måde, hvor vi får lov til at komme helt tæt på… Vi kan ligesom sætte os selv ind i fortællingen og mærke, hvordan det må være at opleve det, der sker…

Jeg kan som Eva mærke panikken over, at jeg pludselig ser, at jeg er nøgen… Jeg kender følelsen af dårlig samvittighed, hvor jeg forsøger at gemme mig… Og jeg kan mærke taknemmeligheden over, at Gud giver mig noget ordentligt tøj – skindtøj…

Gå om bord i Bibelens fortællinger for at opleve Gud. Bed ham om at åbne dem for dig og fortælle dig, hvad han ønsker at sige til dig, igennem dem.

“Og han begyndte med Moses og alle profeterne og udlagde for dem, hvad der stod om ham i alle Skrifterne.” Luk 24,27

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *