At være sammen med ham

Strikketøj & andagt

Det er så forunderligt, hvor mange måder vi kan være sammen med Gud på… Og hvordan Gud bruger helt almindelige hverdagsting for at få os tættere på ham selv eller for at tjene andre. Jeg vil dele en dejlig erfaring.

Jeg er begyndt at strikke igen – efter mange års pause – og nyder det bare så meget! Lige nu er jeg i gang med at strikke et babytæppe til en venindes barnebarn, som kommer til sommer. Det er så hyggeligt!

Når jeg strikker på tæppet, så kommer jeg ofte til at tænke på den lille og på forældrene – og så er jeg begyndt at bede for dem. Så – babytæppet er blevet en dejlig anledning til mere forbøn for den lille familie…

Og der er en ting mere. Jeg kan godt lide at lytte til prædikener eller bibelundervisning, mens jeg laver et eller andet – fx mine styrketræningsøvelser eller når jeg stryger. Det er rigtig godt, men jeg får ikke kigget i min Bibel imens…

Nu var der så noget, hvor jeg gerne ville følge med i Bibelen. Så – jeg satte mig med Bibelen og lyttede… og fandt så ud af, at jeg kunne strikke imens… med pauser, når jeg kigger på vers og streger under. Strikningen styrker min tålmodighed og koncentration for at sidde stille og lytte…

For det hele – ja, så er jeg bare Gud så taknemmelig. Han kender mig og ved, hvordan han kan inspirere mig til at få dybere stunder med ham… og tænk, han brugte mit strikketøj!

“Vær stille for Herren, vent på ham…” (Sl 37,7).

Har du lyst til at lytte til noget, så er der noget her: Det talte ord

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *