At være

Guds smykke

En veninde er gået i gang med at læse Ordsprogenes Bog. Igen og igen bliver hun rørt og fascineret. Og så deler hun perlerne med mig.

I går sendte hun mig en lydfil, hvor hun læste de første 12 vers i kapitel 3 for mig. Det var så smukt. Jeg blev så glad. Jeg lyttede til dem flere gange. Og Gud rørte mit hjerte, ligesom han havde rørt hendes.

Disse vers rørte både hende og mig: “Lad ikke troskab og sandhed slippe dig af hænde, bind dem om din hals, skriv dem på dit hjertes tavle; så vinder du yndest og klogskab i Guds og menneskers øjne” (Ordsp 3,3-4).

Bind dem om din hals – ligesom Guds smykke på dig. Lad det være troskab og sandhed som er dit smykke, dit varemærke. Det som folk ser, når de ser dig.

Det, som du også selv ser, hver gang du ser dig selv i spejlet: Troskab og sandhed – det er min beslutning – det er det, jeg vil – det er det, jeg vil tage alle beslutninger ud fra i dag…. Placeret forrest og synligt, så mindes du igen og igen om din egen beslutning – så hjælper det dig med at holde fast, også når bølgerne skvulper og vindene stormer…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *