At være

Nu – og fremtiden

Jeg ved, du er usikker. Guds stemme kan føles fjern. Du er ikke sikker på, at du hører ham. Du er heller ikke vant til, at han har fremtiden i sine hænder… så du vil hele tiden tage fremtiden i dine egne hænder… Tumle med den. Spekulere over den. Bekymre dig.

Kære du, lad Gud tage sig af din fremtid. Han er den allerbedste til det. Han elsker dig sig højt. Han arbejder på tingene i dit liv – også når du ikke kan mærke det eller se det.

Giv slip! Guds planer for din fremtid er bedre end dem, som du selv kan hitte på… Og hans timing er perfekt! Giv slip  – og lev dit liv nu… Du har aldrig andet liv end det nu, du er i. Lev det – med pris til Gud på dine læber!

Og “Når jeg gribes af frygt, stoler jeg på dig” (Sl 56,4). At stole på Gud – det træner du dig selv i, ved at bruge tid sammen med ham. Læs fx de bibelske beretninger om, hvordan han har været der for andre mennesker. Han vil også være der for dig! Hver dag. Nu – og i den forunderlige fremtid… som du får – et nu ad gangen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *