At være sammen med ham

Det største kan ingen stjæle fra dig

Pyha, der er så meget frygteligt i denne verden – som er ret så alvorligt…

Fx at vi møder så meget falskt… E-mails og SMS’er som er noget andet, end det gi’r sig ud for at være. Vi modtager noget, der foregiver at ville hjælpe os – men i virkeligheden vil nogen sjæle noget fra os. Vores penge… eller måske tilmed ‘vores identitet’ – altså brug af vores CPR-nummer… Pyha, uhyggeligt…

Jeg stoppede op: Men ingen kan stjæle min identitet i Gud! Ingen kan stjæle min himmelske fremtid fra mig!

Åh, så godt! Det føles trygt, at det allervigtigste og største – det kan ingen tage fra mig!

“Saml jer ikke skatte på jorden, hvor møl og rust fortærer, hvor tyve bryder ind og sjæler. Men saml jer skatte i himlen, hvor hverken møl eller rust fortærer, hvor tyve ikke bryder ind og stjæler” (Matt 6,19-20).

Det er sikkert at lægge vores i Jesu hænder!

Og vi mærker også princippet flettet ind i livet her… Store oplevelser med Gud, som ingen kan tage fra os… Eller når vi giver vores ting og muligheder til ham, så kan vi mærke os hjulpet og bevaret… og med en anderledes frihed, hvis han tillader, at nogen tager noget fra os…

Men det største – HAM – kan ingen tage fra os!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *