At modtage

Gud vejleder dig

Hver eneste af os kan komme til Gud – og han vil vejlede os personligt. Vores tro, og det vi tror på, er ikke bare en overlevering eller en udlægning fra andre mennesker. Selvfølgelig kan vi lære noget af andres erfaringer – men vi må hver især kende Gud personligt. Og han vil åbenbare sig for hver eneste af os.

Jesus er en “Underfuld Rådgiver” (Es 9,5). “Jeg vil lære og undervise dig om den vej, du skal gå, jeg vil give dig råd, mit blik er rettet mod dig” (Sl 32,8).

Sig tingene til Gud. Lige ud – og vid samtidig, at han også hører det, som du ikke kan finde ord til at sige. Han har helhedsperspektivet – det har mennesker ikke. Brug ikke menneskelige rådgivere på en måde, hvor du glemmer at gå til Gud… Så vil du nemlig mangle de vigtigste råd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *