At modtage

Alle mine kilder

“Alle mine kilder er i dig,” står der er i salmen (Sl 87,7).

Ja! Jeg elsker de ord.

Hvis ikke Gud var… så ville mit liv virkelig være tørt!

Hvis ikke Gud var – så ville glæden og styrken være væk.

Hvis ikke Gud var – så ville mit liv ikke være. Ja, helt bogstaveligt – for så ville jeg ikke være skabt til et liv. Men jeg ville heller ikke være forløst til et evigt liv. Og ingen Gud ville opretholde mit liv hver eneste dag. Og der ville slet ikke være noget liv i livet.

Alle – mine kilder!

Ja, al min kreativitet kommer fra ham. Enhver evne og tanke har jeg fået af ham. Enhver omsorg, al kærlighed som favner, al opmærksomhed på en andens behov… Alt det, som bliver til noget, der strømmer ud til andre… kommer fra hans evige, herlige, livgivende kilder.

“Dansende synger de: Alle mine kilder er i dig.”

Jeg vil også danse for Herren! Af jublende glæde! Jeg vil også synge min pris til ham!

Tak, min Gud, du er virkelig min kilde! Alle mine kilder er i dig. Fyld mig i dag med alt liv fra dig… gør mine kilder livfulde og kraftige – til velsignelse for alle omkring mig… kilder fra dig… som flyder gennem et lille menneske… med din kraft!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *