At være sammen med ham

Hør ham!

“Det er min udvalgte søn. Hør ham!” (Luk 9,35)

Ja, hør Jesus! Det er den eneste stemme, som det virkelig er vigtigt at høre… Hvad med at lytte til Bibelen på din telefon ind imellem… Hvad med at læse et enkelt Bibelvers om morgenen, som du “lytter til” i løbet af dagen… Hvad med at bede ham om at tale til dig, så du virkelig lærer hans stemme at kende…

Peter, Johannes og Jakob var sammen med Jesus på et bjerg for at bede. Jesus var sammen med sin far i bøn – “og hans ansigt ændrede udseende, og hans klæder blev blændende hvide.” (vers 29). Jesus – Gud. Jesus er Gud. Gud, der blev menneske, for at vi kunne komme helt tæt på ham.

Det er også derfor, at han inviterer dig i bydeform til at høre ham! Det er for, at du kan komme tæt på ham. Han ønsker at være tæt på dig. Han ønsker, at du skal kende ham. Mærke, hvor meget han elsker dig. Fyldes med erfaringer og begejstring som du kan dele med andre.

Moses’ ansigt skinnede også, da han havde været tæt på Gud (2 Mos 34,29-35). Der sker noget med os, når vi kommer tæt på Gud. Når vi bliver ved med at være tæt på Gud. Og dette “noget” vil være en invitation til andre om også at komme tæt på ham… Hør ham!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *