At give respons

Han drager dig…

Er du nysgerrig på Gud? Også selvom du ikke synes, du egentlig er interesseret… jo, så er det fordi, at han drager dig! “Ingen kan komme til mig, hvis ikke Faderen, som har sendt mig, drager ham.” (Joh 6,44)

Det er så godt at vide! Også, når man har valgt Gud… for nogen gange, så går der lidt kage i livet… følelserne svinger… djævelen er klar med sin basun lige ind i ens tanker: Hey, det der med Gud, det mener du da vist ikke…

Jo! For jeg længes faktisk efter mere af ham! Jeg er træt af, når det går galt, og jeg ikke rigtig teamer op med Jesus, som jeg egentlig gerne vil… Og – disse tanker har du kun, fordi du er draget af ham! Det er Helligånden, som er i fuld gang med at få dig tættere på Gud!

Sig ham tak for det! Lige nu! Med dette løfte i tankerne: “I tillid til, at han, som har begyndt sin gode gerning i jer, vil fuldføre den indtil Kristi Jesu dag.” (Fil 1,6). Kære, kære Jesus, tak fordi du er fuld gang med at få mig tættere indtil dig. Tak fordi du med din Helligånd vil styrke vores samvær med hinanden. Tak fordi du er langt større end det, som jeg kommer til jokke rundt i ind imellem… Tak fordi du løfter mit blik, og jeg ser, at du er lige her! Jesus, hold mig fast! Du har lovet, at du vil fuldføre alt det, du gerne vil gøre i mig… Jeg giver dig lov, Jesus. Jeg vil også det, du vil… Også selvom jeg nogle gange ikke vil det… Tak fordi du ikke giver op – men fordi du vil lære mit hjerte at slå i samme takt som dit! Amen

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *