At blive brugt af ham

Styrk en anden

Hvad kan en kristen egentlig styrke en anden med? Dybest set er der kun en ting, som virkelig kan styrke et menneske: Det er Guds nåde.

For vi giver ikke løfter om syndfrihed eller et liv fri af problemer… Heller ikke om indre styrke eller en skudsikker visdom… Men Guds nåde! Guds nåde, som giver os alt ind i vores egen magtesløshed.

“Hjertet styrkes af nåden.” (Hebr 13,9)

Den nåde, kan kun formidles af et menneske, som selv har erkendt sit eget skrigende behov for noget udenfor sig selv – for nåden. Først når man selv har taget imod barmhjertighed, kan man give barmhjertighed videre.

Tag imod Guds barmhjertighed… Giv den videre til en anden… Lad en anden opleve ikke at skulle leve op til dine forventninger… Lad en anden mærke at du ikke tæller fejl og mangler… Lad en anden mærke din favnende kærlighed, når han ikke slår til… Giv uden at forvente at få… Tilgiv uden vrede eller gengældelse (så er det slet ikke tilgivelse)… Denne barmhjertighed sætter fri! Nåden styrker hjertet!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *