At være sammen med ham

Bøn i Jesu navn

“Beder I Faderen om noget i mit navn, skal han give jer det.” (Joh 16,23)

Uanset hvad vi gør i en andens navn – så er det i sammenhæng med at vi kender vedkommende.

Når vi beder i Jesu navn – så gør vi det, fordi vi ved, at det er sådan, Jesus ville tænke om den situation… Wau! Og hvordan kan vi så lige vide, hvad Jesus tænker om tingene…

Fx kan vi bede hans ord tilbage til ham. Altså hans egne løfter.

Vi har også løftet her: “Og også Ånden kommer os til hjælp i vor skrøbelighed. For hvordan vi skal bede, og hvad vi skal bede om, ved vi ikke. Men Ånden selv går i forbøn for os med uudsigelige sukke, og han, der ransager hjerterne, ved, hvad Ånden vil, for den går i forbøn for de hellige efter Guds vilje.” (Rom 8,26-27)

Så Gud vil hjælpe os til at finde ud af, hvad vi skal bede om. Det giver faktisk mening at begynde bønnen i Jesu navn med at bede Gud om, at han må inspirere os til, hvad vi skal bede om. Og han har lovet – at det vil han!

Faktisk hjælper løftet også når vi er helt forvirrede, og slet ikke har en idé om, hvad vi skal bede om… Ånden vil hjælpe os. Endda nogle gange uden ord… Men en stille overgivelse i samværet med Jesus.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *