Tæt på ham – gåtur med Jesus

Det var sabbat. Dagen havde været fyldt med aktivitet og glæde. Sammen med mennesker. God mad. Musik. En smuk pyntet kirke. Guds ord. Bibelstudie. Prædiken.

Da vi kom hjem, var jeg træt – og længselsfuld. Jeg længtes efter at være med Jesus. Alene. Mærke ham – ja, og ikke bare alt det omkring ham…

Det skete på en gåtur. Først tænkte jeg på ingenting. Var bare. Mærkede solen og nød efterårets skønhed.

Efter at have gået lidt begyndte tankerne at forme sig som ord til ham. Om dagen. Om mine oplevelser. Om min længsel. Lyttende. Det var skønt at mærke ham og at blive ladet op igen. Os to.

Det var skønt at blive fyldt op, så jeg kunne række ud. Hvem har brug for en hilsen fra mig lige nu…?

Fyldes jeg ikke op af ham – så er der ikke noget at dele ud af… Er han ikke nær – så bliver jeg tom.

Så bare en lille historie fra mit liv for at understrege dette ene vigtige i mit liv og i dit: Brug alenetid sammen med Jesus! Det gør forskel ind i alt det andet… og uden tiden med ham, så bliver alt andet ikke det samme.

“Apostlene samledes igen hos Jesus og fortalte ham om alt det, de havde gjort, og alt det, de havde lært folk. Og han sagde til dem: ‘Kom med ud til et øde sted, hvor I kan være alene og hvile jer lidt.’ “ (Mark 6,30-31).

Skriv et svar