At modtage

Han må møde dig!

Jøderne ville ikke have noget med samaritanerne at gøre. Alle vidste det. Hovedvejene gik ikke imellem de to lande. Alle ville hellere gå udenom og lave omveje end at møde en samaritaner.

Men Jesus “måtte tage vejen igennem Samaria” (Joh 4,4). Det var fordi, hun var der. En kvinde, som havde brug for Jesus. Det var fordi, hun var enormt tørstig efter et andet liv. Såret over livet var hun. Ensom, foragtet og ked af det.

Hende, måtte Jesus møde. Jesus er interesseret i den enkelte. I dig. Og Jesus ved, hvordan han finder vejen til dig. For han møde dig. Du er højt elsket, og Jesus ønsker at fortælle dig det personligt. Han vil også give dig livets vand – en ny start!

… Og netop her… Stort og fantastisk som det er. Så har historien et klimaks mere: Alle de andre, hele byen – dem ville Jesus også møde. Og derfor måtte han tage vejen igennem Samaria.

Kvinden var så fuld af sin jubel, at hun måtte fortælle det til alle de andre. Hente dem, så de selv kunne møde Jesus. Og Jesus blev der i to dage, hvor mange flere kom til tro.

Guds plan med dig er også langt større, end du kan forestille dig… Hold ikke din jubel inde… Del ham…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *