At modtage

Åbne og lukkede døre

Nogle gange bokser vi med de lukkede døre i vores liv… Andre gange kan åbne døre være overvældende…

“Herren lukkede efter ham” (1 Mos 8,16), står der om døren, som Gud lukkede, da Noa var kommet ind i arken. Gud havde styr på den dør, og den var lukket indtil den dag, da Gud åbnede den igen. Og alle de dage den var lukket, så var Noa beskyttet inde i arken for vand og vildskab udenfor.

Det må også have været overvældende at komme ud af arken igen. De forlod en smuk og ordnet verden, men de kom ud til et råt og bart landskab. Til en ny begyndelse. Det første Noa gjorde var at bygge et alter for Herren (vers 20). Noa sagde Gud tak for den tid, Gud havde bevaret ham i arken. Og Noa overgav sin fremtid i Guds hænder.

Lukkede døre. Åbne døre. Giv begge dele til Herren. Gud har muligheder, du ikke har. Gud ser behov for modning, som du ikke ser. … Og han elsker dig enormt! Så hans timing for hvornår dørene åbnes og lukkes i dit liv er meget bedre end din egen timing ville være det…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *