At være sammen med ham

Stol på Gud

“Lykkelige er de mennesker, som sætter deres lid til Herren og ikke søger hjælp hos de stolte og selvsikre, hos dem, der bygger deres liv på en løgn.” (Sl 40,5; Bibelen på hverdagsdansk)

Hvis man selv føler sig usikker, kan det synes godt at læne sig op af en, som virker sikker… Vi ønsker at være sammen med dem, der “er noget”, for så er vi selv lidt mere… Vi tiltrækkes af de succesfulde, for så bliver successen måske vores…

Men det bliver til en løgn, når vi tror, at andre mennesker er vores styrke… Ja, og det bliver en løgn, hvis vi tror, at det er os selv, der kan det hele…

Lykkelige er vi, når vi erkender vores magtesløshed! Ja, virkelig! Jeg ved godt, at det er smertefuldt at møde sin magtesløshed… Når usikkerheden kommer væltende, så er det svært at have smilet forrest…

Men – disse sandhedsstunder kan lede os videre til ham, som det virkelig er værd at stole på! Og så bliver hverken magtesløshed eller usikkerhed skræmmende… Og så er vi faktisk virkelig stærke! I ham!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *