At være sammen med ham

Stjernen stod stille

De havde været på vej længe. Først havde de læst i alle de hellige skrifter. Studeret, fordybet sig, spekuleret over, tænkt igen. Så havde de set en særlig stjerne. Søgt skrifterne igen, læst, tænkt, undersøgt. De havde mærket Åndens tilskyndelse i hjerterne – det er ham! Ham, den særlige konge, sendt af Gud for at tilbedes – Guds Søn.

Og stjernen havde flyttet sig. Den gik simpelt hen foran dem! Lige ind til de kom til stedet, hvor Jesusbarnet var. Så stod den stille.

Tænk lige på det: Stjernen stod stille. For de var nået til målet. Fordi Gud var der. Så var det målet. Når de var der, så ville alle andre ting også falde på plads…

Stjernen står stadig stille! Gud har åbenbaret sig. Og stjernen er der, hvor Gud er. Når du er, hvor stjernen er, så behøver du ikke at rejse længere… Din søgen har nået stedet, hvor Gud er… Og der vil dit liv finde sin dybeste mening. Du vil mærke den stærkeste kærlighed. Gud vil give dig sit eget kald om at dele ham med andre. Han vil være med dig i livets kampe og udfordringer. Selvom denne verden ikke er landet under stjernen, og der derfor stadig er masser af kaos… så kan du være under Guds stjerne, sammen med ham – og have fred midt i kaos!

“Se, stjernen, som de havde set gå op gik foran dem, indtil den stod stille over det sted, hvor barnet var.” Matt 2,9

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *