At være sammen med ham

Det umulige…

Nytåret er kun få dage gammelt… Hverdagene er i gang igen…

Måske er de første nytårsfortsættere skredet… Eller måske er det bare den gode intention fra i går…

Håbløst? Vil det nogen sinde lykkes for mig, at…

Næh… Helt ærlig, det tror jeg ikke! Du kan ikke. Men Gud kan! Og han vil. Hans metoder er bare lidt mere radikale…

Tænk bare på denne radikale historie… En ung kvinde, Maria, havde Gud selv, Jesus, inde i sin mave! Vildt og meget radikalt. Og selvfølgelig var ingen mand involveret i det… Den ene umulighed efter den anden… Egentlig også ret radikalt at Jesus ville begynde livet som et lille menneske og så vokse til og bære opgaver og pligter ligesom dig og mig… Radikalt! Gud – midt i syndens kaos! Uden at han selv blev syndig af det… Tværtimod var det for at frelse og hellige mennesker…

Gud i menneske. Det er den samme metode, han bruger for at forvandle dig! Umuligt for dig, ja, men ikke for ham… Helligånden kommer ind i dig… Gud i menneske… Det er den eneste vej til frelse! Radikalt – og virkeligt! For Gud er intet umuligt!

“I er i Ånden, så sandt som Guds ånd bor i jer.” (Rom 8,9)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *