At modtage

En bedrager

Dine beslutninger om at ville gøre gode ting er under pres. Djævelen kan ikke li’ dine beslutninger om at være mere tålmodig, spise sundere, læse i Bibelen, bede osv. Han hader, hvis du ønsker at hjælpe andre mere og måske endda dele Gud med andre, fremfor at slappe af og nyde livet selv.

Så i det øjeblik du tager en god beslutning, så har du en modstander. En modstander som er snu og bedragerisk. Ordene fra slangen: “har Gud virkelig sagt”, bruges i utallige udgaver for at så tvivl indeni dig om din beslutning. “Åh, jeg er så træt her til morgen, jeg får vist slet ikke noget ud af at læse i Bibelen, jeg sover videre.” “Jeg begynder med motion i morgen.” “Jeg fungerer bare ikke, når mit sukkerniveau er så lavt – jeg må lige have lidt.” Osv.

Og vores egne hjerter er ikke altid til meget hjælp… “Hjertet er det mest bedrageriske af alt, det er uhelbredeligt, hvem kan gennemskue det?” (Jer 17,9)

Så hvad gør vi?

Vi er erkender bedragerens tilstedeværelse fra start… Og så beder vi Gud om, at tage sig af ham…. Og til at bevare vores hjerter… Til at vise os bedraget… og give os styrke til at vælge sandheden i stedet for at flyde med i løgnen…

Her er et løfte: “I skal lære sandheden at kende, og sandheden skal gøre jer frie.” (Joh 8,32) Og “Hvis altså Sønnen får gjort jer frie, skal I være virkelig frie.” (vers 36). Jesus, sæt mig fri i din sandhed fra bedragerens magt over mit hjerte. Jeg kan ikke selv, men takker for, at du har vundet kampen. Du er min frihed og sejr. Amen.

Når du så i real life er opmærksom på bedraget… Så tak Jesus! … Du kan se det! Det er et skridt på vej til at blive sat fri… Pris Jesus for, at han er ved at sætte dig fri… Hold fast i ham!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *