At være sammen med ham

Et stort lys

“Det folk, der vandrer i mørket, skal se et stort lys, lyset skinner for dem, der bor i mørkets land.” (Es 9,1)

Et stort lys. Det er ikke et, man overser. Det er ikke et lys, som kan slukkes igen. Mørket vil aldrig vinde over dette lys. Jesus-lyset!

Jesus-lyset er for alle dem, som bor i mørkets land. Ja, det er jo denne verden… Der er så meget mørke her… Ikke blot vintermørke. Men mørke i sindet. Mørke imellem mennesker. Mørke og usikkerhed i forhold til fremtiden. Mørke og ondskab i gaderne.

Jesus-lyset er stærkere end alt mørket. Og han er personlig. Han vil møde dig i dit mørke. Han vil lyse for dig. Som et lys, du ikke vil overse. For det er et stort lys! Og længe før Jesus blev født, så blev der profeteret om, at han ville komme… Og han kom! Det samme løfte gælder for dig – han vil komme i dit liv. Se efter lyset… og du vil se ham!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *