At være sammen med ham

Gud, jeg vil være tilgængelig – nu!

Ja, det begynder lige nu… Jeg vil ikke bare komme susende ind til morgenandagt… allerede med mit hoved fyldt af dagens aktiviteter. Jeg vil ikke bare knæle og bede hurtigt for dagen og for nogle mennesker, jeg kender. Jeg vil ikke bare læse et ord, skrive en tekst…

Jeg vil stoppe op – lytte!

Jeg vil ikke bare klare dagens opgaver, snakke venligt med mennesker, jeg møder, ordne noget for menigheden, øve på en salme jeg skal spille, ringe til en ensom, lave sund mad…

Jeg vil stoppe op – lytte!

I går skrev jeg, at jeg gerne vil leve dristigt… med dristige bønner om, at Gud må bruge mig, fylde mig med sin Ånd… Men hvis mit sind knap nok er tilgængeligt for hans… uha, hvordan kobler vi så nogensinde?

Aktivitet begynder med stilhed! Ja, ligesom menneskets liv begyndte med hviledagen sammen med Gud.

I dag vil jeg bede dristigt… jeg vil knæle ned – og kun tænke på Herren – lytte: Hvad vil du sige til mig lige nu?

“Stands, og forstå, at jeg er Gud” (Sl 46,11).

Min kære Jesus, giv mig din nåde til at stoppe op og lytte – lige nu. Til at være stille. Giv mig stilheden, Jesus, jeg har den ikke selv. Jeg beder dig koble dig med mig – jeg kan ikke selv. Brug denne dag dristigt med mig… tag mig ved hånden og før mig…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *