At blive brugt af ham

Jeg vil gøre jer…

“Kom og følg mig, så vil jeg gøre jer…” (Matt 4,19)

Dette vers siger så meget om at være sammen med Jesus.

Han gør. Han gør noget med os. Vores andel er at komme og at følge ham.

Det er faktisk så enkelt. Men samtidig er det så udfordrende, fordi vi så gerne vil gøre. Vi vil gerne løse. Vi vil gerne være noget. Vi vil gerne handle. Vi kan ikke fordrage at vente. Vi er mega utålmodige.

Når vi fortsætter verset, så står der, at han vil gøre os til “menneskefiskere”. Det er nok et ord, som han har opfundet. Fordi han talte med nogen, som havde forstand på at fiske. Fiske fisk, altså. Men “menneskefiskere”? Ja, det var og er Jesus, som har forstand på det.

Tænk lige på det – hvor mange fisk fisker ikke en fisker! Tænk, når Jesus gør os til menneskefiskere, hvor mange mennesker vi så ikke kan komme til at påvirke med vores liv. Fordi Jesus er i os og sætter os i stand til det.

“Kom og følg mig” – det er intet mindre end begyndelsen på et helt andet liv! For når Jesus får lov til at være den, der gør noget i vores liv, så sker der noget på mange planer… Og det påvirker dem omkring os…

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *